مشاوره حقوقی رایگان - خانه ورثه ای

با سلام پدر من مریض بوده و سه سال در خانه بستری بود بعلت سرطان و سه ماه آخر در بیمارستان فوت کرد.خانه ما 2دانگ مادرم بنامش است و 4دانگ بنام پدرم و ما چهار برادر هستیم که پدرم گفته بود بزبان که نفری یه دانگ مال شماست.بعد از فوت پدرم برادر کوچکم پدرم را با ویلچر برده پیش دفتر خانه ای که از آشنایان برادرم هست به اسم وکالت کاری رفتن وکالت تام‌الاختیار رفته بدون اطلاع ما بعد که فهمیدم اعتراض کردم چون دوبرادرم خارج و من با برادر کوچکم ایران هستیم .باز بدون اطلاع من رفتن خانه را به نام مادرم وکالت دادن و بعد به گفته خودشان سند تک برگ گرفتن و الان دنبال فروختن خانه هستن ولی من راضی نیستم ولی یمن میگن ربطی نداره .من رفتم شورای حل اختلاف خانم گفت خانه پدرت 4دانگ بنامشه وقتی زد به کامپیوتر بمن گفت باید شکایت کنی من نمیخام رودرو شوم چکار کنم.البته بگویم که محqر تاریخ سند وکالت رو عقب تر زده که معلوم نشه وقتی من اعتراض کردم به دفتر خانه همه با من دعوا کردن که بتو ربطی ندارد .دخالت نکن.من از بودن برادر یا فرزند مادرم بودن شک کردم بقران.چه کار بکنم.ممنونم.دردو بلای شما به سر من که همیشه وقت میزارین به درد من گوش میکنین.از خدا سر نماز برای همتون سلامتی میخام

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

وکالت با فوت پدر شما منفسخ شده است و قابلیت انتقال نداشته و شما می توانید ابطال نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست تحریر و مهر وموم و تقسیم ترکه باید بدید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتون در زمان حیات و با اختیار و سلامت عقل انتقال داده باشد کاری نمیشه کرد.
توجه داشته باشید با فوت هر یک از طرفین وکالت باطل میشه مگر اینکه قبل از فوت با وکالت انتقال سند انجام شده باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ،
موضوع شما از جهات مختلف قابل بررسی می باشد و
و ممکن است بتوانید ثمن خانه را مطالبه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر لازمه ناچارا برای احقاق حق باید اقدام قضایی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فوت هر یک از طرفین وکالت باطل میشه مگر اینکه قبل از فوت با وکالت انتقال سند انجام شده باشد