مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نیروی انتظامی

سلام خودرویی داشتم یک سال پیش به سرقت رفته و بعد یکسال درحال قاچاق تریاک توسط نیروی انتظامی توقیف شد و بعد چند ماه موفق شدم رفع توقیف کنم ولی متأسفانه تمامی وسائل آن از جمله لاستیک ها، زاپاس باتری و... برداشته شده، چطوری میتوانیم شاکی بشم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید هم خسارت از کار افتادگی و هم خسارت نبود وسایل را از رباینده مطالبه نمایید اما پیشنهاد می کنم با وکیل در این خصوص مذاکره نمایید
می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده و یا هر یک از همکارارن ارجمندم در دادراه تماس حاصل نمایید

پرسشگر :

وسایل روی خودرو رو نیروی انتظامی برداشته و میخوام از نیروی انتظامی شاکی بشم، در مورد دزد خودرو بعلت حجم بالای مواد حکم اعدام برای هر دو نفرشون اومده از اینها چطور میشه خسارت گرفت؟

یک وکیل

دلیلی برای اثبات ادعای خود که نیروی انتظامی وسایل را از خودرو برداشته دارید؟ در غیر اینصورت فقط از رباینده شکایت نمایید