مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی منزل

با سلام.منزل بنده با منزل پدرم پیش هم دیگرن ولی جدا از هم دیگه منزل بنده همه چیز داره حمام اشپزخانه اتاق خواب حال منزل ما فقط 4 فرش توشه فقط درب وردی حیاطمون با راه رو بیرون از خونه با بالکن همون تراس مشترکه گفتم ببینم مستقل به حساب میاد یا مشترک تورخدا راهنمایی کنید ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

معصومه  كريمي

سرکار خانم معصومه كريمي :

با سلام وقت بخیر شما می بایست ابتدا دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به دادگاه تقدیم و پس از صدور حکم قطعی مابقی موارد مدنظرتان قابل انجام خواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دعوای تمکین مطرح بشه دادگاه معمولا به عنوان منزل مستقل قبول نمی کند