مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام . بنده تقاضای تمکین کردم کارشناس آمد و خانه و اسباب اساس را دید . و در جواب منزل و اسباب را کامل و در حد زندگی دانست . الان همسرم رو نظریه کارشناسی اعتراض گذاشته . الان چی میشه ؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بازم همون نظریه تایید میشه و نهایتا الزام به تمکین میشه اگه تمکین نکنه ناشزه و نفقه هم مرتفع میشه

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

الان همسرت پول میده تا دوباره کارشناس دیگه هم بیاد ببینه و سه تا کارشناس دیگه نظر بدند.اونوقت اگه به ضرر شما بود دوباره شما حق اعتراض داری پول بدی پنج تا کارشناس بیان.بعدش هفت تا.آخریش همون هفت نفریه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع ممکن است به هیئت سه نفره کارشناسان ارجاع بشه.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید نظریه کارشناسی برررسی شود تا نیاز ب دقت بیشتر و با گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صبر کنید تا نتیجه مشخص شود
احتمالا مجددا تایید خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در ابتدا بهتر است از مشاورین خانواده کمک بگیرید