مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر

سلام. من 18 سالمه با یک اقا سه ساله ازدواج کردم این اقا به من تهمت زده ولی پیامک هایی که دیده فقط یک مکالمه کوتاه بوده و توی پیام ها هم نوشته شده بود که رابطه دوستانه و معمولی است ولی در گوشی همسرم پیامک های خیلی زیادی با افراد مختلف از تمام نقاط ایران دیدم که توشون حرف از ازدواج هم حتی بوده سوالم اینه من اگر بخوام مهریه رو بذارم اجرا تا راضی بشه توافقی جدا بشیم اگر این موضوع رو مطرح کنه قاضی حق رو به کی میده؟ و من دانشجوی حقوق هستم نمیخوام شکایت و شکایت کشی بشه تا برای شغلم در اینده دردسر درست بشه. اگر همسرم راضی به جدایی نشه آیا قاضی مجوز پرینت حساب رو میده؟چون چیزای شخصی هست که نمیخوام مشخص بشه ممنون میشم سریع تر جواب بدید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به مشاور خانواده مراجعه نماييد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هریک از طرفین با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنند قاضی می تواند دستور پرینت مکالمات و پیامک هارو بده و حتی بررسی واتساپ و... از طریق پلیس فتا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع از جهات مختلفی قابل بررسی میباشد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر دلیلی وجو دارد می توانید شکاینت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اگر شکایت کند پرینت حسابهای شما و عکس ها گرفته میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اصولا در دعوی مطالبه مهریه طرح این موضوعات مورد توجه قاضی قرار نمی گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر به عنوان رابطه نامشروع شکایت کنند قاضی می تواند دستور پرینت مکالمات و پیامک هارو بده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر شکایت رابطه نامشروع شود و دلائل محکمه پسند باشد امکان اخذ پرینت می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،ارتباط در این حد نامشروع تلقی نمیشود می توانید مهر خود را به اجرا بگذارید.