مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات

سلام خسته نباشید من ازدواج کردم و بنا به دلایلی تصمیم به جدایی دارم و 8ماه هست که خونه پدرم هستم مقداری طلا که زمان عروسی خریداری شده رو بهمراه خودم اوردم الان مادرشوهرم شکایت کردن که طلاهارو خریدم تا در عروسی استفاده و بعد از عروسی پس بگیرم شاهد هم دارم و فاکتور هم دارم درحالیکه حرفشون کذبه و میخوان طلاهارو از من بگیرن لطفا راهنمایی کنین نمیخوام پس بدم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طلاها اگر موجود باشد می توانند پس بگیرند. ولی اگر شما فروخته باشید مثلا برای مایحتاج زندگی دیگر نمیتوانند پس بگیرند