مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی نکردن ملک واقع در حوزه ی شهرداری

درشهرمادورمیدان اصلی زمین بزرگی قرارداردکه درحوزه ی شهرداری قرارگرفته وبایدعقب نشینی کندامامالک به هیچ عنوان قادربه همکاری باشهرداری نیست وبه خاطرهمین مغازه هایی که درشهرماوجودداردوباعث رشدشهرمیشودخیلی کم است چون زمین دیگری درمیدان شهروجودنداردوبیکاری درشهرمابیدادمیکندچطورشهرداری ودادگستری میتوانندفردموردنظرراواداربه عقب نشینی کنن

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر شهرداری بخواهد خودش از طریق دایره حقوقی و وکلا و حقوقدانانی که دارد اقدام میکند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مراجع اجرایی شهرداری قابل اجرا و اقدام است