مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه همسر بعد فوت شوهر برعهده کیست؟

باسلام وخسته نباشید
شوهرخواهرمن فوت شدند و این مرحوم چندفرزند از زن قبلی داشتند که همه اموال خودرا قبل فوت بین فرزندانشون تقسیم کردند ولی به همسرشون هیچی ندادند حالا که ایشون فوت شدند خواهرم را دست خالی ازخانه بیرون کرده اند آیا مهریه به خواهرمن تعلق میگیره تا ورثه پرداخت کنند یا شکایت فایده ای ندارد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مهریه از اموال متوفی که بنام خودش باشد پرداخت می‌شود. اگر در زمان حیات اموال را منتقل کند و مالی بنام نباشد ، از ورثه چیزی گرفته نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اموالشو قبل از فوت تقسیم کرده باشد و اموال به نام فرزندان باشد خیر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
زن زمانی می تواند مهریه را مطالبه کند که زوج اموالی داشته باشد.