مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت یکی از وراث

با سلام. پدر من 3 ماه پیش مرحوم شدن قبل از فوتشان خانه را به نام مادرم کرده بودند و شفاهی به من گفته بودند این خانه باید به شکل مساوی بین شما با برادرهایت تقسیم شود اما یکی از برادرهایم قبول ندارد مادرم می‌خواهد که به شکل مساوی خانه بین من و برادرهایم تقسیم شود چون پدرم در این رابطه به مادرم شفاهی گفته بود حالا باید چکار کنیم که مشکلی پیش نیاید در صورت عدم رضایت یکی از وراث؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. اگر ملک بنام مادر هست برای ایشان و زمان حیات قادر به تقسیم نیستید. مگر ایشان بخواهد. و می‌تواند هرطوری که بخواهد تقسیم کند یا نکند.

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

سلام،،چون خانه بنام مادر است در زمان حیات در تقسیم اختیار کامل دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتان به عنوان مالک می تواند اقدام کند
و برادران نمی تواند مانع شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. این خانه جز ماترک پدری
محسوب نخواهد شد و خانه متعلق
به مادر است و مادر هم می تواند
خانه را به اسم هر شخصی که
بخواهد انتقال بدهد