مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام، اواخر بهمن ماه درخواست طلاق توافقی دادیم و مشاوره هم شدیم و نامه مشاوره را از بهزیستی گرفتیم و به خدمات قضایی بردیم، خدمات قضایی گفتن که یک هفته دیگه از دادگاه پیامک میاد ولی هنوز نیومده، چکار کنم و اینکه بعد از پیامک چند روز طول می‌کشه تا طلاق بگیریم؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، با کد رهگیری به دادگاه خانواده رجوع کن.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
می توانید از طریق سایت عدلیران روند ارجاع پرونده به دادگاه را درسایت مشاهده کنید اگر درسایت چیزی مشاهده نکردید جهت ارجاع بانسخه ثانی دادخواست وکدرهگیری به معاون ارجاع دادگاه خانواده مراجعه کنید تابه شعبه دادگاه ارجاع کنند