مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی

سلام و خسته نباشید
بنده با پسری اشنا شدم و ایشان از مشکلاتشان گفتند که مالی بود ... بنده 16 میلیون به ایشان دادم و بعد کلا رابطه را به هم زد و در ضمن هیچ اتفاقی جز صحبت و پیامک بین ما نبوده... من هم پولم را خواستم و ایشان 1/5 میلیون به من دادند و بقیه را گفتند ماهی 300 میدم اما الان به من میگن که من از ایشان اخاذی کردم و کلاهبرداری کردم و بیچاره شون کردم .. یعنی در واقع دست پیش میگیرند. من این پول رو کارت به کارت کردم و هیچ چکی نگرفتم. آیا امکان گرفتن این حق هست؟
ممنون میشم زودتر جواب رو به بنده بدید واقعا اگه خونواده م بدونن بیچاره میشم. مرسی

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

بله.با پرینت بانکی میشه اثبات کرد.