مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری ادارات دولتی با سابقه و پرداخت بیمه کامل

سلام من راننده‌ی استیجاری اداره ی دامپزشکی با سابقه 10 سال وبیمه رو خود شرکتی که باهاش قرار داد داریم می‌پردازد حقوق مارو اداره ی کل دامپزشکی به شرکتا میدن اونا به ما وهرساله شرکتا عوض میشن ومن در اداره دامپزشکی به صورت 8 ساعت مثل کارمندان کار میکنم عیدی واضافه کاری هم به ما میدن تبدیل وضعیت شامل ماهم میشه برا تبدیل وضعیت ایثارگران بهم زنگ زدن ولی من ایثارگران نداشتم جزو تبدیل وضعیت اگه تصویب بشه میشم خواهشا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر ایثارگر یا فرزند ایثارگر باشی باید تبدیل وضعیتت کنن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای تبدیل وضعیت استخدامی باید پدر شما حداقل 6 ماه سابقه خدمت در مناطق جنگی داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر شما باید شش ماه حضور داوطلبانه داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پدر شما باید حداقل 6 ماه سابقه خدمت در مناطق جنگی داشته باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از انحصار وراثت برقرار می گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به بخشنامه خرداد 1400 نیروهای شرکتی که انجام امور خدمات اداری با سازمان مربوطه قرارداد دارند امکان تبدیل وضعیت وجود خواهد داشت