مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

باعرض سلام و خسته نباشید. من پارسال ماشین خودمو به یه بنگاه فروختم وقولنامه کردم و برگ سبز ماشین را هم تحویلش دادم. قرار شد وقتی چک اخر بنگاه پاس شد بریم تعویض پلاک و ماشین رو بنامشون بزنم. چکاشون پاس شد ولی الان یکسال گذشته هرچه بهشون میگم بیاید تعویض پلاک هی امروز فردا میکنن و نمیان. الان من پلاک ماشینمو میخوام و میخوام ماشین رو بنامشون بزنم که فردا مشکل برا من نشه. لطفا میشه منو راهنمایی کنید که میتونم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شما میتوانید دعوی الزام به فک پلاک خودرو را مطرح کنید . قبل تقدیم دادخواست حتما با یک وکیل دادگستری در شهر خودتون مشورت کنید.موفق باشید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

باسلام نسبت به طرح دعوای الزام به فک پلاک خودرو. اقدام بفرمایید