مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودرو

با سلام
بنده خودرویی خریداری کردم و به همسرم دادم تا با این خودرو کار کند. بعد از چند ماه به اختلاف خورده و یک سال و نیم است که جدا زندگی میکنیم. ایشون شبانه خودرو را از منزل من بردند و من طرح شکایت کردم دادگاه بدوی و تجدید نظر رای قطعی در استرداد خودرو دادند. در این یک سال خودرو اصلا جایی دیده نشده و با وجود اینکه توقیف سیستمی می باشد هنوز در هیچ خیابانی دیده نشده. در مرحله اجرا ایشان درخواست اعسار دادند. آیا میتونن در این مورد اعسار بزنند ؟ با وجود حکم استرداد و رای قطعی آیا در بازگرداندن وسیله نقلیه امکان اعسار وجود داره ؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام . اصولا دعوی اعسار برای محکومیت های مالی است . و شاید امکان دارد ایشون به پرداخت بهای خودرو محکوم شده اند ! که اگر اینطور باشد باید در دادنامه شما ذکر شده باشد و شما از ان مطلع باشید . به هر حال بنظر می رسد باید پرونده خودتونو با دقت بیشتری بررسی کنید .موفق باشید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

باسلام باتوجه به طرح دعوای اعسار ظاهرا همسر شما به پرداخت قیمت ماشین محکوم شده