مشاوره حقوقی رایگان - حکم‌ استراد صادر شده است

سلام
ماشینی بنده 1 سال خریداری کردم و‌ تعویض پلاک کرده و برگه سبز به نام خودم است بدون هیچ مشکل قانونی
چند روز پیش اقایی با حکم توقیف و استرداد خودرو امده و گفته این ماشین را من 2 سال پیش به اقایی فروخته و چک گرفتم که هیچ کدام از چک ها پاس نشده اما وکالت به او داده و تعویض پلاک کرده
ایا وقتی پلاک بنام بنده می باشد و به صورت قانونی وکالت داده و‌ چک پاس نشده امکان استرداد خودرو می باشد ؟
برای پیگیری چه راهی وجود داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای گرفته باشد شما نیز دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا در مبایعه نامه آنها جهت پاس نشدن چک ها حق فسخ وجود داشته است .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای دادن پاسخ باید جزئیات موضوع بررسی گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در معامله فی مابین شخص مذکور با فرد فروشنده حق فسخ معامله آنها وجود داشته باشد امکان فسخ خواهد بود در غیر این صورت ایشان حقی نسبت به خودرو نخواهد داشت و نسبت به اجرا گذاشتن چک های خود علیه صادرکننده باید اقدام نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اصولاً خیر از طریق مرجع قضایی مربوطه پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست ابطال ومطالبه ثمن و خسارات را دریافت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد بین فروشنده و ان شخص رویت گردد اگر حق فسخ بوده امکان دارد در غیر اینصورت نه