مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودرو

بعداز حدود 4سال، محکومیت طرف را برای استرداد خودرو . در دیماه 1401 و توقیف فیزیکی خودرو‌ام را با اذن ورود به پارکینگ منزل طرف و همراهی کلیدساز دیروز گرفته‌ام

وکیل طرف برای تحویل خودرو در اجرای احکام پیامکی اعلام آمادگی کرده‌است.

با تمام اذیت در این مدت ازطرف محکوم، سر دوراهی‌ام. ممنون از راهنمایی شما!

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما مبهم است خواسته شما دقیق مدل مشخص نمی باشد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
تصمیم با خودتان است ولی در صورت تفاهم و پرداخت نقدی بدهی و سایر مبالغ منجمله جریمه تاخیر را مطالبه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع خودرا بطور شفاف متاسفانه بیان نکرده اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید بر اساس حکم صادره خودرو را تحویل بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خسارات قابل مطالبه است

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام خواسته شما چیست وکیل طرف مقابل بابت سازش چه چیزهایی را اعلام می‌کند؟ آیا شما علاوه بر استرداد خودرو یتان مطالبه خسارت نیز کرده اید یا بعدا این را می‌خواهید توافق کنید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
سؤالتان کامل و شفاف نیست
در چه موردی بر سر دوراهی هستید؟!
واضح توضیح دهید تا امکان پاسخ صحیح فراهم شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خب خودرو را تحویل بگیرید