مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

حدود 4سال است که با کارفرمای خود به مشکل خورده ام، که پس از شکایت از ایشان در اداره ی کار دو تا رای قطعی یکی به مبلغ حدودا 30میلیون و بعدی حدودا 15میلیون به نفع اینجانب صادر گردید. که اجرای احکام حکم توقیف اموال صادر کرد که مالی برای توقیف نداشت. که البته درآمد ماهیانه ی ایشان بالای 18میلیون میباشد. لطفا کمکم کنید بعد از گذشت دوسال از رای اینجانب چگونه حق خود را وصول نمایم.
دیگر اینکه آیا خسارت تاخیر تادیه بابت این دو رای به اینجانب تعلق میگیرد؟کی و چگونه اقدام نمایم؟با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به درخواست محکوم له اگر مالی از محکوم علیه در دسترس نباشد می توانید وی را محبوس نمایید به اجرای احکام مراجعه نمایید قطعاً پاسخ دریافت خواهید داشت.
در خصوص سوال دوم باید عرض کنم:
ارزش پول، همواره در حال کاهش است و گسترش نقدينگي در جامعه، سبب کاهش قدرت خريد شده، بر اثر توّرم از قيمت حقيقي پول مي‌کاهد؛ به گونه‌اي که اگر شخص، مدّت مديدي عين پول خويش را در گوشه‌اي نگه دارد، فقط از نظر شکلي، پول خود را نگه داشته؛ ولي از نظر اقتصادي از ارزش تهي شده است.‏
خسارت تاخیر تادیه نیز به شما تعلق می گیرد بر مبنای نرخ شاخص بانک ملی

یک وکیل

همکارم پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا زا تکرار پرهیز می نمایم