مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال از طریق نامشروع

باسلام
من و همسرم به وعده ی یکی از آشناهای قدیمی که اعلام می‌کرد می‌تواند به مهاجرت ما کمک کند مبلغی پول و پاسپورتم را دادیم پس از چند ماه طی مکالمه تلفنی موضوع را به دوستم اطلاع دادم و او هم مشتاق شد من شماره آشنایان را به او و همسرش دادم و گفتم من دخالتی نمیکنم و همه چیز را خودتان هماهنگ کنید
چند ماه گذشت و آشنای ما نتوانست به وعده خود عمل کند پاسپورت ها را پس داد و برای پس دادن پول مدام امروز و فردا می‌کرد منتها بسیار فرد باشخصیت و اصیلی هستند ایشان با وجود اینکه هیچ سند و قراردادی فی مابین هیچ یک نبود بابت اعتماد مبلغ پول های پرداختی دوست من و همسرش را سفته داد حتی مبلغی را دوستم به حساب من ریخته بود و من چون احتیاج داشتم خورد خورد (با هماهنگی آشنای ما البته) به آشنایمان پرداخت کردم هم جزو مبلغ سفته آورد ولی حالا سه روز از موعد سفته گذشته و دوستم و شوهرش بابت کل مبلغ پرداختی شان حدود 10هزار یورو به جرم تحصیل مال نامشروع و اغفال و کلاهبرداری شکایت کردند و اینکه آشنای ما هم دقیقا از تاریخ وعده ی سفته کلا در دسترس نیست و گوشیش خاموشه
من چه کاری باید بکنم و اینکه همه گفتگو ها حتی اینکه دوستم و همسرش بارها به من گفتند هرچی هم بشود تو مقصر نیستی و ما با دانش و عقل خودمان وارد این بحث شدیم رو دارم من نمیگم چرا شکایت کردند اصلا حق دارند چرا به دروغ تهمت زده اند که من مسئول بودم و همه چیز تقصیر منه خودشان که می‌دانند کلاهبرداری و اصرار و اجباری نکردم بهشان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید با ارائه مدارک و مستندات دفاعیات خود را مطرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دادگاه به این گفتگو ها اسناد و از خود دفاع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به
بررسی جزئیات و اخذ توضیحات بیشتر
خواهد بود
و ظاهرا کلاهبرداری نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست در دادگاه با داشتن مدارک از خود دفاع نمایید