مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن کارت

حدود سه ماه قبل یک تبلیغ تو تلگرام دیدم برای خرید شارژ ارزان وارد شدم پرداخت انجام دادم چیی از حساب کم نشد
چند روز قبل رفتم کارت بکشم دیدم کارتم جواب نمیده رفتم بانک گفتن از طرف پلیس فتا مسدود شده موجودی گرفتم
حدو یک نیم میلیون داخلش بود بعد ریز تراکنش هارو دیدم خرید اینترنتی انجام شده با کارت که کار من نبوده
مسول بانک گفت یکی از کارت دزدی پول زده به حساب شما و بعد با رمز دوم خرج میکرده
شمارم بانک گرفت که بده به فتا زنگ بزنه
الان شده آش نخورده دهن سوخته من خودم خیلی درگیرم میخوام سریع حل بشه حوصله دوندگی ندارم
بیخالش کارت بشم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
میتونم به پلیس فتا شهر مراجعه کنم جریان توضیح بدم حساب آزاد کنن؟
هیچکدوم از خرید اینترنتی ها کار من نبوده از طریق اون میتونم ثابت کنم که این داستان ربطی بهمن نداشته؟
پولی تو اون کارت ندارم بیخیال بشم مشکلی نداره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام به هر کارت بنام شماست و قابل پیگیری . ولی اگر کار شما نباشه قابل تشخیص هست چون شناسه های ای پی توسط پلیس فتا بررسی میشه.موفق باشید