مشاوره حقوقی رایگان - کسب و کار انلاین لباس و مانتو

با سلام و خسته نباشید من و دوستم در حال راه اندازی یه کسب و کار انلاین لباس و مانتو هستیم خواستم بدونم که درصورتیکه وسایل اولیه مثل چرخ و سردوز و مکان از ایشون باشه سهم هر کدوم و میزان سود دوست من چقدر باید بیشتر از من باشه ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توافقی است
با هر شرایطی که خواستید می توانید توافق کنید.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، تقسیم سود و ضرر و زیان حاصل از کار شراکت بنابر توافقی است که مابین طرفین رد و بدل می شود یا به سخن دیگر تفاهم صورت می‌گیرد منتها این نوع کار شراکت بستگی به جا و مکانی است که از طرف دوست شما تامین شده که عمده یک کار شراکت است در صورت اینکه دوست شما صرفا جا و مکان و وسایل ضروری را فراهم نموده و گرداننده کار شراکت بر عهده شما باشد به نظر نصف ، نصف منصفانه است و در صورت اینکه کسی که سرمایه را فراهم نموده و همچنین در امر خرید و فروش فعالیت هم دارند به نظر سهم 60 درصد برای دوست خود در نظر بگیرید به عدالت نزدیکتر است در پایان در این موارد توافق طرفین شرط اساسی است.
موفق باشید