مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از ضعف نفس پدر و انتقال اموال

سلام خسته نباشین
من پدرم سال 82 دوبار سکته مغزی میکنند و نصف بدن فلج میشه تمام مدارک پزشکی هم دارن بعد از مدتی چندین نفر میان از پدرم وکالت تمام میگیرن و تمام اموالشونو میفروشن که در سال 85 وکالتو میگیرن و 5تا زمین سال 87 میفروشن با همان وکالت الان من میخواستم بدونم میتونم اقدام کنم برای این قضیه و اموال پدرمو بگیرم یا نه...تازه لازم به ذکر هست که در ثبتو اسناد کل کشور هنوزم سند 5تا زمین بنام پدرمم هس اما در محضر انتقال پیدا کرده اموال با همان وکالت ... ممنون اگر کسی هست از دوستان جواب بدن

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید حجر پدر را در زمان انتقال ثابت کنید و بر اساس آن اقدام به ابطال انتقال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حجر پدر شما اثبات گردد
امکان ابطال انتقال اسناد رسمی وجود
خواهد داشت
و شما باید دادخواست مناسب اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

معامله در زمان حجر باطل است چرا که شخص رضایت ندارید و می توانید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات حجر پدرتون می توانید معاملات را باطل کنید.
اگر نتوانستید به وکیل اظهارنامه ارسال کنید حساب ایام وکالت و ثمن معامله را که پدرتون داده بود پرداخت کنه.