مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

برای درمان ناباروری و İVF به متخصص زنان مراجعه کردیم که در همان اول باآنکه مشکل از من است برای تشخیص علت خانمم را لاپاروسکوپی کرد، در حین لاپاروسکوپی روده باریک همسرم رو سوراخ کرده بود که از روز سوم بعد از عمل بعلت دل دردهای شدید چندبار با مدیر مرکز جراحی تماس گرفتیم که هربار گفتند به لاپاروسکوپی مربوط نمیشه شاید سرماخوردگی یا حساسیت دارین، حتی به پزشک عمومی هم رفتیم گفت سرماخوردگی است و با آمپول هیوسین درد برطرف میشه که تا حدودی برطرف شد ، که یکی دو روز دیگه بعلت شکم درد بسیار شدید و غیرقابل تحمل به بیمارستان شهر خودمان ملکان رفتیم که آنجا به توسط سی تی اسکن متوجه قضیه شدند و چندین بار خودم و حتی پزشک بیمارستان با دکتر جراح تماس گرفتیم که جوابگو نبود و هیچ دکتر دیگری هم حاضر به پذیرش نبود و در بیمارستان ملکان هم امکان مداوا وجود نداشت که بالاخره با هزار زحمت با دکتر تماس گرفتم و عکسهارو فرستادم که متوجه خطای خودش شد و مقدمات جراحی باز شکم و شستشوی شکم و ترمیم روده باریک را فراهم آورد ، و الانم بعد از یک ماه هنوز شکم خانمم بعلت عفونت باز است و مشکلات و خسارات زیادی به ما واردشده و دکتر مسئول فقط هزینه بیمارستان را داده و حتی یکبار هم سراغی از ما نگرفته، اگر شکایت بکنیم چند درصد احتمال اثبات قصور پزشکی است؟ دیه اش تقریبا در چه حدودی است؟ در حدود 15 تا بخیه خورده و به اندازه 10سانتیمتر هنوز باز است، پریتونیت خطرناک وجود داشت و احتمال چسبندگی های بعدی روده هم زیاده، آیا دیه آن بین 50 تا 100ملیون است یا بیشتر یا کمتر؟ حق الوکاله این پرونده تقریبا چقدره؟ و آیا خسارت هم میشه گرفت؟ اگر عزیزی در این مورد اطلاعات کامل داره آیدی شو بذاره تا باهاش بصورت تلفنی و مفصل مشورت کنم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است
حق‌الوکاله توافقی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،دیه از طریق پزشکی قانونی با معاینه دقیق و به شکل تخصصی تعیین میشود.اگر خسارت مازاد بر دیه باشد قابل مطاابه است.