مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اجازه پدر

سلام پسری هستم متولد 74 اهل تبریز
معلول جسمی اما همه کارهامو خودم انجام میدم و نیاز به کمک کسی ندارم
پدر و مادرم فوت کردن
با برادر بزرگ زندگی میکنم در یک ساختمان سه طبقه گه طبقه دوم و سوم برای ما هست دوم برای برادر بزرگم و سوم برای خود من
به خاطر شرایطم کار ندارم البته دنبال کار میگردم و کارای کامپیوتری انجام میدم فوق دیپلم کامپیوتر دارم
6 سال پیش با دختری آشنا شدم که تو تبریز همسایه ما بود با هم دوست شدیم و بعد یک سال اونا اومدن تهران ما باهم در ارتباط بودیم که قرار شد بعد از کنکورش برم خاستگاری اقدام کردیم چندین بار اما پدرش اجازه نداد ما هم تصمیم گرفتیم فرار کنیم الان حدود هفت ماهه داریم با هم زندگی میکنیم و پدره هنوز راضی نشده و مزاحم ما میشه چاقو کشیده پیام تهدید آمیز میفرسته، بد و بیراه میگه اتهام دزدی به ما زده و دختره هم همه جا تعهد داده که با اختیاره خودش اومده و هیچ زوری نبوده ما صیغه نامه داریم و میخوایم عقد کنیم که رضایت پدر لازمه و نیاز به راهنمایی داریم.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

خانمتون باید از دادگاه اجازه ازدواج بگیره.