مشاوره حقوقی رایگان - دروغ در مقابل دروغ

سلام خسته نباشید
من چند وقت پیش خواستگاری کسی رفته بودم
ولی گفتن که نامزد داره.
چند ماه از اون جریان گذشت و مادر دختره اومد سراغم و گفت که دخترش دیگه نمیخواد با این پسره ازدواج کند و میخواهد تو دوران نامزدی جدا بشه.
گفتم چه کمکی حالا از دست من برمیاد گفت که کسی تهدیدمون میکنه و کاغذ میذاره خونه‌مون و تهدید میکنه حالا میخوام که کمکم کنید من‌م گفتم مشکلی ندارد تلاش خود را میکنم.
بعدا از مدتی دیدم که مادر دختره دارد بهم دروغ میگوید و اصلا دخترش قصد جدایی ندارد فقط خواسته که به واسطه‌ی من طرف مجهول پیدا بشه.
من‌م که فهمیدم طرف مسخره ام کرده و بعنوان سپر از من استفاده کرده به دروغ خواستم اذیتش کنم و گفتم اون طرف رو پیدا کردم و باهاش دعوامونم شده.
اون هم دیگه شروع کرد به اسرار کردن که بگو کی بوده من‌م فقط میگفتم نمیگم تا جایی که دیگه بهش گفتم من دروغ گفتم و اقرار کردم که دروغ میگم ‌و هدفم فقط این بوده که منم شما را سرکار بگذارم.
درکل یک دروغ بهم گفتن و من هم یک دروغ بهشون گفتم
حالا رفته شکایت کرده و میگه که من او طرف رو میشناسم و گفتم که باهاش دعوام شده این درحالی میباشد که قبل از شکایت بهش گفته بودم که دروغ میگم.
حالا میخواهم بدونم آیا پای منم گیره آیا منم مجازات میشوم؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

نخیر.اگر اینطوری که تعریف میکنید باشه جرمی مرتکب نشدید.