مشاوره حقوقی رایگان - كسر نمره به خاطر تأخير در دفاع از پايان‌نامه‌‌

با سلام
من فارغ التحصیل سال شهریور 1388 هستم در آن موقع نمره پایان نامه من 19 شد اما به خاطر مصوبات داخلی دانشگاه (نه قوانین وزارت علوم) به علت تاخیر در دفاع از بنده 5 نمره کم شد و 14 منظور شد
اما به تازگی برای دانشجویی چنین اتفاقی افتاد اما ایشان به دیوان عدالت اداری شکایت کرد و دیوان با توجه به مصوبات وزارت علوم این کار دانشگاه را غیرقانونی اعلام نمود
از آنجایی که در آن زمان که بنده دانشجو بودم نیز این کار غیر قانونی بوده و ممکن است این سوال بوجود آید که این حکم دیوان عدالت اداری عطف به ما سبق نمی شود اما بایستی دقت نمود که از لحاظ عطف به ماسبق بودن نیز حکم دیوان عدالت اداری قانون جدیدی بوجود نیاورده و تنها گفته با توجه به قوانین موجود این مصوبه داخلی دانشگاه غیرقانونی است آیا بنده می توانم برای برگشت نمره به نمره اصلی به دانشگاه رفته و اعتراض نمایم؟
باتشکر

متن رای دیوان عدالت اداری:
هیأت عمومی دیوان عدالت اداری با این استدلال که مطابق ماده 22 آئین‌نامه دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته مصوب وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سال 88 ارزشیابی پایان‌نامه در جلسه دفاعیه توسط هیأت داوران انجام می‌شود و در موارد 36 و 37 آئین‌نامه مذکور در رابطه با کسر نمره ارزشیابی پایان‌نامه به علت تأخیر در دفاع، اختیاری برای شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی پیش‌بینی نشده است، بنابراین بند 11 مصوبه شورای آموزش تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و صنعت ایران در خصوص ارزشیابی پایان‌نامه کارشناسی ارشد مبنی بر کسر نمره به لحاظ تأخیر در دفاع پایان‌نامه خارج از حدود اختیارات مرجع تصویب‌کننده و به استناد بند یک ماده 12 و ماده 88 قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال 1392 ابطال شد.

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

درود
بله این حق برای شما محفوظ میباشد ، پس سریعا اقدام فرمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام با نظر همکار موافق هستم اما با عنایت به زمان سپری شده یحتمل با درخواست شما موافقت حاصل نخواهد شد

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم