مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به فک رهن و دستور موقت

با عرض درود خدمت وکلا و مشاورین محترم سایت
بنده آپارتمانی را از شخصی خریداری نمودم و تقریبا نصف مبلغ ثمن معامله را برایشان واریز نموده ام و الباقی را در روز تحویل ملک در دفترخانه باید پرداخت میکردم که طرف حاضر نشد و بنده گواهی عدم حضورشان را گرفتم
آپارتمان در رهن بانک هست و بدلیل اقساط معوقه در حال صدور اجرائیه برای مزایده می باشد (هنوز فعلا اجرائیه صادر نشده)
من برای فروشنده و بانک دادخواست الزام به فک رهن و تحویل مبیع ارسال کرده ام که تاریخ رسیدگی برای دوماه دیگر خورده
همچنین داخل دادخواست تقاضای دستور موقت جهت عدم نقل و انتقال سند و همچنین عدم پرداخت چک ضمانت بقیه ثمن معامله رو هم داده ام ولی قاضی توجه ننموده و فقط تاریخ رسیدگی برای دوماه دیگر صادر نموده
آیا کار قاضی درست می باشد؟
نباید حداقل دستور موقت را اجرا میکرد تا من مورد تظلم قرار نگیرم؟
چون فروشنده هم میتواند چک من را برگشت بزند ویا ملک را به شخص دیگری بفروشد هم بانک میتواند ملک را مزایده بگذارد...
در حال حاضر چه کاری میتوانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به مسئله جنابعالی مستلزم بررسی مدارک مربوط است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دستور موقت لازم باشد دادگاه با اخذ تامین قرار دستور موقت میکنه