مشاوره حقوقی رایگان - التزام به فک رهن و سند و پرداخت خسارت

با عرض سلام و خسته نباشید، من و شریکم در سال 98 یک باب مغازه ی به صورت قولنامه و کد رهگیری خریداری کردیم و تاریخی بعد از 6 ماه برای تنظیم سند در دفترخانه معین کردیم ولی در تاریخ مقرر فروشنده بیان داشت ساختمان آماده نیست و ما 8 ماه به اون فرصت دادیم ولی باز به بهانه قبلی حاضر نشد و برای اون اظهارنامه ی فرستادیم و به موسسه داوری شکایت علیه اش کردیم ، باتوجه به استعلام گرفته شده مشخص شد فروشنده ملک را یک بار قبل از تاریخ قولنامه و دو بار بعد از اون در رهن بانک گذاشته و به این جهت موسسه داوری رای داد چون ملک در رهن بانک است دادخواست قابل رسیدگی نیست و باید درخواست فک رهن و تنظیم سند و خسارت کنیم
از آنجا که ما اخیرا ملک را به صورت قولنامه فروخته ایم چه طور می توانیم دادخواست خود رو مبنی بر فک رهن و التزام به تنظیم سند و پرداخت خسارت ارائه بدیم؟ آیا باید به دادگاه مراجعه کنیم یا به موسسه داوری؟ همچنین ما باید با خریدار ملکمان هماهنگ باشیم و از آن رضایت نامه برای طرح شکایت داشته باشیم؟ این رضایت نامه به چه صورتی باید باشد؟ تشکر می کنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامعلی فیروزی

غلامعلی فیروزی :

اولا می‌توانید دادخواست را از حیث نقایص تکمیل کنید
ثانیا نیازی به رضایت فروشنده نیست