مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انتقال سند ملک خریداری شده

با سلام
ملکی در سال1401 خرید کردم که در رهن بانک بود و فروشنده متعهد شد بعد از 6 ماه سند را آزاد و به نام من انتقال دهد اما این امر محقق نشد و بدون اطلاع بنده اصل سند از املاک تحویل گرفت و مجددا وام را تمدید کرده است
یک چک به مبلغ کل معامله از فروشنده نزد املاک می باشد که روی آن نوشته بابت تضمین ثمن معامله
دادخواست الزام به فک رهن و انتقال سند ثبت کردم اما تاریخ رسیدگی 3ماه بعد از سررسید وام ایشان می باشد و اقساط آن هم به تعویق افتاده
لطفا راهنمایی بفرمایید روی چک با این توضیحات می توان اقدام کرد؟
یا اول صبرکنم موعد دادگاه برسه؟
میترسم بانک قبل از زمان دادگاه بر روی ملک اقدام کند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است