مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام خدمت وکلای گرامی و بزرگوار. سوالی که داشتم بنده الان سه ماهه منزل پدرم هستم و همسرم نفقه ای نداده تابحال، از اون طرف رفته تمکین داده اردیبهشت ماه دادگاه تمکین هست، الان میتونم اقدام کنم برا نفقه یا بذارم بعد از تمکین ایشان، من تمکین خواهم کرد تو دادگاه و حاضرم برم سر زندگیم ولی همسرم تمکین نمیکنه میگه من کاری باهات ندارم بمون زندگی کن شرایط من که اینجوریه بهم نفقه تعلق میگیره یا نه؟ من اقدام کنم اصلا یا نه؟ بعد من مهرم رو هم اجرا گذاشتم، شکایت ترک انفاق و ضرب و جرح هم دارم دادگاهش خرداد ماهه، من تمکین کردم رفتم دادگاه ترک انفاق رو چه جوری برم اصلا به نفع من میشه یا محکوم میشم؟ سوال دیگر اینه که جهیزیه من الان خانه همسرم مونده و هنوز اقدام نکردم ایا اقدام کنم الان برای استرداد یا بعد از تمکین اقدام کنم؟ خیلی ممنونم از پاسخگویی شما وکلای محترم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمابایدبه منزل شوهربروید اگر منزل شوهرراترک کردید به تمکین محکوم میشویدمگراینکه اثبات کنید درترک منزل شوهر عذرموجهی دارید
بنابراین سعی کنیدبه منزل شوهر بروید ودرجلسه دادگاه هم شاهدمعرفی کنید که درمنزل شوهر حضورداریدوباوی زندگی وازوی تمکین میکنید همین که اثبات شود که منزل شوهرراترک کردید ومحکوم شوید ازنفقه محروم میشوید و نوبت به طرح دعوای نفقه نمیرسد چراکه شوهرتان هم میگوید که ایشان به تمکین محکوم شدندوباتوجه به اینکه تمکین نمی کنند نفقه هم به ایشان تعلق نمیگیرد درخصوص جهزیه هم جهیزیه جزو اموال زن است که می توانید جهیزیه تان را استردادکنید ولی دردعوای تمکین بدتر است