مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو توسط همسر

همسرم ماشین منو فروخت و یک مقدار هم من بهشون قرض دادم و خودشون هم مبلغی گذاشتن و یک ماشین جدید خریدن الان می‌خوایم جدا شدیم همسرم به کل منکر این هست که من سهم دارم تو اون ماشین چطور میتونم شکایتی طرح کنم فعلا تا می‌تونه ماشین رو بفروشم . نمیخام برای مهریه فعلا اقدام کنم فقط شکایتی میخام که بتونم جلوی فروش ماشین رو بگیرم با تشمر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با شهادت و پرینت پرداختی ها می توانید پول های واریزی را مطالبه کنید یا اثبات شراکت و مالکیت را مطرح کنید در دادگاه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شماباید اثبات نمایید ثمن معامله را شما داده اید مثل استناد به شهادت شهود ویا فسش واریزی به حساب خریدار تا بتوانید بابت بدهی ماشین را توقیف نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید اثبات نمایید ثمن معامله را شما داده اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.