مشاوره حقوقی رایگان - وقوع ارعاب و مزاحمت در مجتمع مسکونی

با سلام خدمت بزرگواران. در مجتمعی زندگی می کنیم 48 واحدی چند سال پیش خانواده ای یک واحد خریداری کردند که تعداد پنج فرزند پسر بزرگ دارند. یکی از آنها یک سال پیش بعد از کلی درد سر که اینجا داشتیم ازدواج کرد. اینها اکثرا در داخل خانه با صدای بلند شروع به فحاشی و درگیری فیزیکی شدید دارند که دو سال است این درگیری ها به بیرون و حمله به مردم وحتی یکی از انها نیمه شب یک سال قبل در خانه در گیر شده بود و امده بود به حکومت و اهالی فحاشی می کرد البته چند باری نیز با مردم درگیری کردنند و همان سال شکایتی کردیم چون نامه اعصاب و روان دارنند زیاد ما را تحویل نمی گیرنند و می گویند اینها بیمارند ولی با صحبت با قاضی و رفتن همه همسایه ها نزد قاضی بلاخره یک ماه حبس برای او برید خلاصه این مورد ادامه دارد و در مجتمع دوربین گذاشتیم تا دیشب که یکی از انها به دختر خانمی که می خواهد سوار ماشین شود حمله کرده و حتی به ماشین خسارت می زند و دوباره شکایت کردیم ولی همان موضوع را می گویند که اینها بیمارند. ایا راه قانونی خاصی برای بیرون کردن این خانواده و اصلا در قانون بندی تبصره ای وجود دارد که بشود اقدام کرد. عذر خواهی بنده را پذیرا باشید

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .شما میتوانید در حد عرف از خود دفع ضرر نمایید .و در صورتیکه رفتار ایشان در حد خطرناک باشد به هر حال بایستی در جاهای دیگری نگهداری شوند که سبب آسیب یا مزاحمت نشوند در هر صورت شکایت جمعی ساکنین مجتمع میتواند مثمر الثمر واقع شود