مشاوره حقوقی رایگان - چرا دوباره پرونده که داداگاه حکم داده بودن چرا دوباره

سلام والا ماجرا از این قراره که من سیم کارت خودمو به اسم م.ف کردم تو دفتر خدماتی اثر انگشت و ادرس دادم او ایشان هم زدن . ولی خانم میگه من نبودم و کارت وشناسنامه گم کردم حدود 6و7 سال پیش والان ما این کارو باچ کارت ملی ب نام خورده و الان میگن که خودشان نبودن و کس دیگه بوده . بعداز ی مدت واسم پیامک خورد که این پرونده ب شماره منع تعقیب شد رای دادگاه و الان دوباره 3 روز پیش پیام امد که همون یه پرونده ب اجرا رسیده میخواستم ببینم چه کار کنم که من بنده حقیر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده در خصوص جرم منع تعقیب خورده باشد ممکن است در خصوص مطالبه مبالغ و خسارات به اجرای احکام رفته باشد . از طریق ثنا چک کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضوری پیگیری کنید اگر منع تعقیب خورده در این مورد به اجرا نرفته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اجرای احکام می توانید پیگیری کنید