مشاوره حقوقی رایگان - فروش سیم کارت بدون حضور شخص خریدار

چند روزیه سیم کارتمو در یکی از سایتهای معاملاتی برای فروش گذاشتم و خریداری از استان دیگری درخواست خرید داده
اما بخاطر مسافت زیاد نمیتونه حضور داشته باشه که سیم کارتو بنامشون بزنم
با یکی از دفاتراپراتورها هم صحبت کردم و تغییر مالکیت رو پذیرفتن
سوالم اینه که من اگر سیم کارتو بنام شخص خریدار بدون حضورش و فقط با کارت ملی ک معرفی کرده بزنم ایا بعدا برام دردسر ساز میشه؟

پاسخ ها :

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

اگر انتقال مالکتیت به صورت قانونی اتفاق بیفتد و با استعلامت قانونی مالکیت سیم کارت از اختیار شما خارج شذه باشد،طبیعتا از تاریخ انتقال مسیولیتی متوجه شما نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر داخل اپراتور تغییر مالکیت داده میشود ایرادی ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای انتقال به نظر حضور فروشنده ضروری است.
به هر حال اگر انتقال مالکیت انجام شود برای شما مشکلی پیش نمیاد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ در آینده با مشکلات حقوقی مواجه خواهید شد و بهتر است این کار را به انجام نرسانید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر اول پول را واریز کند و اپراتور هم قبول کند مشکلی نیست فقط ممکنه پول را از حساب کسی دیگر با پولشویی به حساب شما واریز کند که آنوقت مشکل ساز خواهد شد