مشاوره حقوقی رایگان - سرقت چک

باسلام طی صحبت وکیل همسرم در یک پرونده حقوقی که از من ادعای طلب مبلغ 122میلیون کرده متوجه شدم که به عنوان مدرک اظهار کرده از خوانده چکی سفید امضاء بابت ضمانت در اختیار دارد این در صورتی است که من هیچ گونه بدهی و یا چکی به همسرم نداده ام. بنده هم روز بعد به دادسرا رفتم و اعلام نمودم که چک سفید امضایی از منزل توسط همسرم به سرقت رفته است. حالا برای اثبات سرقتی بودن چک از شما راهنمایی می خواهم. باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

اثبات سرقت در این مورد به نظر مشکل می باشد اگر در متن یا ظهر چک عبارت بابت ضمانت یا امانت درج شده باشد اثبات همسر شما برای طلب ان با مشکل مواجه خواهد شد

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

چکی که به صورت ضمانت بوده و اثبات گردد در صورتی قابل مطالبه است که سببی که موجب ضمانتی بودن چک بوده محقق نشده باشد و بار اثبات ان برعهده همسر شما خواهد شما میتوانید در جلسه حاضر و دفاعیات خویش را بیان کنید در صورت نیاز به همکاری میتوانید با همکاران در دادراه یا بنده تماس بگیرید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم