مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه از فروشنده و تکلیف بدهیهای شهرداری و دارایی

اکثر فروشنده ها و مشاورین املاک (خودم هم مشاور املاک هستم) برای راحتی کار وکالت نامه ای به خریدار تفویض می نمایند بدون آنکه مساله پرداخت دیون شهرداری و دارایی و یا دیگر سازمانهای زیربط معلوم گردد بدیهی است در وکالت نامه این موارد قید نمیشود درا ینگونه موارد آیا تعهدنامه محضری مبنی بر پرداخت دیون از فروشنده میتواند مثمر ثمر باشد یا دریافت چک از فروشنده و سپردن آن به بنگاه، لطفا در این مورد راهنمایی فرمایید چه راهی از نظر حقوقی بهتر است ممنون از لطف و همکاری شما.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .تعهد هم میتواند مثمر الثمر واقع شود چون چک بایستی کامل باسد و در آن زمان این موارد نامشخص است