مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک ارثی بابت طلب

با سلام و خسته نباشید. پدر بزرگم حدود 20سال پیش در ازای بدهی که به پدرم داشت یک باغ 300متری به پدرم داده بدون هیچگونه نوشته ای .. بعد از فوت پدربزرگم تقسیم ارث صورت گرفته و علاوه بر سهم الارث پدرم باغ مذکور بدون هیچگونه اعتراضی از طرف سایر وراث به او داده شده است. سوال این است که توافق طرفین یعنی پدرم با سایر وراث در خصوص این باغ به چه صورت باید نوشته و تنظیم گردد تا بعدا ادعایی از طرف سایر وراث نسبت به این باغ مطرح نشود...ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است با کمک یک وکیل تنطیم شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید توافقنامه‌ای جامع و مانع در خصوص مطالبات پدر شما ازپدرشان و ما به ازای طلب را یک قطعه باغ به متراژ 300 متر مربع اعلام نماید و کلیه وراث آن را امضا و بهتر است وکالتنانه بلاعزلی نیز وراثت به پدر شما در این خصوص تنظیم نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید تقسیم نامه دقیق تنظیم نمایید