مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

با سلام. بنده یه خودرویی از نمایشگاه خریدم که صاحب بنگاه مالک نبوده الان که اقساط تموم شده مغازه رو جمع کردن من الزام به تنظیم به طرفیت هر دو زدم امروز تو دادگاه مشخص شد که ماشینو انتقال داده به نمایشگاه. قاضی به من میگه که باید بدی از بنگاهی یه دست نوشته بیاری بابت تسویه حسابو از این حرفا اینا کلاهبردارن به هیچ وج سر قرار نمیان یه هفته قاضی به من وقت داده که در غیر این صورت هیچ کاری نمیشه کرد قولنامه دارم ماشین دستمه رسید چکایی که پاس کردمم دارم بازم میگه کافی نیست میشه راهنماییم کنین

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر رسید پرداخت دارین می توانید با اثبات پرداخت میزان باقی مانده از قیمت ماشین به قاضی قاعدتا بایستی رفع تعهد صورت بگیرد.