مشاوره حقوقی رایگان - پخش عکس شخصی

یه نفر از طریق مجازی با خواهرم دوست بوده عکس شخصی خواهرم پخش کرده. لطفا راهنماییم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان انتشار عکس و فیلم خصوصی شکایت کنید.
و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید
و سپس شکایت انتشار اسرار خصوصی دیگران را مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انتشار عکس های خصوصی از جمله جرایم سایبری است و قابل تعقیب و مجازات

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس فتا شکایت کنیدویا با شماره گویا 096380 درمیان بگذارید و اگر اطلاعات هویتی وی را دارید تحت عنوان مزاحمت نوامیس و افشای اسرار خانوادگی شکایت خود را مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خواهر شما باید بابت انتشار عکس و فیلم خصوصی شکایت کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خواهرشمابایدبرعلیه شخص متهم شکایت کیفری تنظیم نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق فتا و دادسرای مربوطه شکایت و پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی به دادسرای جرایم اینترنتی نسبت به انتشار عکسهای خصوصی شکایت شود.

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

خواهر شما مجاز به طرح شکایت کیفری مبنی بر انتشار تصویر بدون اجازه توسط غیر است.

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام میتوانید شکایت در دادسرا مطرح نمایید وبر اساس قانون جرائم رایانه ای بله قابل پیگرد وتعقیب جزائی هستند

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ؛ موضوع جرم و پیگرد قضایی دارد و شکایت مطرح کنید موضوع جهت تحقیقات به پلیس فتا داده می شود و محکمه قطعا با فرد مورد نظر برخورد خواهند کرد

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

حق طرح شکایت دارند از طریق پلیس فتا موضوع بررسی ، و مجازات تعیین می شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق پلیس فتا شکایت نمایید
انتشار عکسهای خصوصی قابل شکایت و پیگیری می باشد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به پلیس فتای محل سکونت مراجعه کنید و سس از طریق دفاتر خدمات قصایی هتک هیثیت و انتشار عکس شخصی از طریق سیستم های رایانه ای شکایت کنید