مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام من یک واحد از آپارتمان 6 واحدی خریداری کردم که در سند پارکینگ شماره 6 مشخص شده طبق اسناد پارکینگ ها کاملا مکان مشخص و جدا گانه ای دارند ولی پارکینگ من کنار آسانسور است و اصلا نمی توان به هیچ شکل خودرو را در آن پارک کرد. آیا قولنامه فسخ است. من نمی دانم چطور مجوز پارکینگ برای آن مکان باریک گرفتند و قبل از خرید هم پارکینگ دیگری را به من نشان دادند الان چطور می توانم شکایت کنم.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اگر به خاطر پارکینگ زندگی در انجا برای شما سخت است میتوانید فسخ کنید ولی مبلغ شما به قیمت معامله پرداخت میشود