مشاوره حقوقی رایگان - درصد از کار افتادگی

سلام من 50 درصد از کار افتاده هستم بخاطر قطع پا راست از مچ .حالا فشار خون بالا ومزمن دارم نامه واسه کمسیون گرفتم. بخاطر پا 18 تا عمل کردم عضله کتف چپم را کاملا جدا کردند وبه پا پیوند زدند واسه اون هم نامه گرفتم به کمسیون حالا میخواستم بدانم برای فشار وعصله کتف حدوداچند درصد میدهند به 66 میرسه سپاس فراوان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برای شخصی 66درصد به بالا از کار افتادگی تعیین شود، حقوق ماهیانه‌ای برای او تعیین می‌شود و این گروه شبیه بازنشسته‌ها هستند ومحتمل است