مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و مستمری

با سلام
شوهرم آلزایمر گرفته و تحت نظر پزشک هست، و ازطرفی مشکل پروستات داره و توانایی برقراری ارتباط جنسی رو ازدست داده و من بخاطر ترس از بعضی رفتارای غیر ارادیش میخوام خونه رو ترک کنم اما به من گفته در این صورت طلاقم میده.
میخوام ببینم این امکان براش وجود داره که طلاقم بده یا نه و اگه جدا بشیم مستمری بعد از فوت به من تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله همسر شما میتواند شما را طلاق دهد و مستمری بعد از فوت نخواهید داشت

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، مرگ دست خدا هستش فعلا که ایشان زنده هستن و در صورت اینکه شوهر حقوق و مستمری داشته باشند بعد از مرگ شوهر ، شما از حقوق مستمری ایشان بهره می‌برید و از طرفی مطابق قانون حق طلاق با مرد است در هر صورت تصمیم نهایی با دادگاه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت طلاق ، به زوجه
مستمری زوج تعلق نخواهد گرفت