مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت برای فرزند دوم

باسلام . خانم بنده دوسال و نیم هست از فرزند دوم امتناع میکنه و میگه حال زندگیمون خوب نیس و یا میخوام استراحت کنم خواستم ببینم میتونم قانونی اقدام کنم یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر با توجه به توضیحات شما امکان اقدام قانونی وجود ندارد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خیر همسر شما درمنزل شما ساکن و تمکین می‌نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نمی توان شخص را مجبور نمود بهتر است با مشاوره خانواده و توافق حل شود.