مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص قابلیت بارداری زن

سلام
بنده از خانومم سه فرزند دارم و تاریخ آخرین زایمان 25 آبان 94 هست بعد از اون هر وقت حرف از بچه دار شدن دوباره زدم ایشون به شدت به هم میریزه و پرخاشگری میکنه و اصلا حاضر نیست راجع به این مسئله حرفی زده بشه و به لعن و نفرین من و خونوادم میپردازه.
حالا من احتمال میدم در جریان زایمان مسئله‌ای رخ داده که از من پنهانش می‌کنه و اصلا قابلیت بارداری رو از دست داده و از من که شوهرش هستم بیمارستان چیزی نپرسیده،
چطور میتونم از طریق پزشکی قانونی اقدام کنم و مطمئن بشم که مشکلی از نظر قابلیت باروری خانومم نیست؟
با تشکر

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

هیچ راهی نداره مشکل داشته باشه یا نداشته باشه دیگه وقتی سه فرزند برای شما آورده کاری نمیشه کرد و حقی برای شما نیست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام جهت پزشکی قانونی باید دستور قضایی وجود داشته باشد ولی میتوانید از طریق پزشک متخصص زنان همسرتون رو مورد معاینه قرار بدین