مشاوره حقوقی رایگان - سلام علیکم و رحمت الله جناب

مالک مغازه مکرر اقدام به طرح شکایت میکند. اخیراً دادخواست داده بیع و اجاره نامه اول که 18 سال پیش تنظیم گردیده فقط برای یک ماه بوده. در حالیکه در طول این سالها اجاره دریافت و رسید داده و حتی وکالت کامل با تمام اختیار را داده لطفا راهنمای بفرمایید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام کاری از پیش نخواهند برد اگر اجاره مرتباً پرداخت و وکالت نیز داده باشد منتهی خوب است قولنامه شما توسط وکیل مطالعه شود و جریان به بحث و مبادله گذاشته شود
شما می توانید در این خصوص با همکاران بسیار ارجمند دادراه و یا اینجانب تماس حاصل فرمایید

یک وکیل

سلام. رسیدهای پرداخت اجاره بها و وکالتنامه را در جلسه دادگاه به همراه لایحه ای که بهتر است توسط وکیل تنظیم گردد به قاضی ارائه نمایید و چنانچه مبایعه نامه و وکالتنامه مشکلی نداشته باشد دعوی ایشان رد خواهد شد.