مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام زنی هستم 50 ساله حدود 7سال پیش از همسرم جدا شدم. ایشان یک سال پیش ازدواج کرده است .. دختری دارم 13 ساله و دادگاه حضانت ایشان را به من داده است. آیا درصورت ازدواج حضانت ایشان از من گرفته میشود. خودش هم شدیدا تمایل دارد با من زندگی کند. اگر جوابتان این است که حضانت از من گرفته میشود؟ درصورت ازدواج موقت چطور میشود. راهکاری هست که حضانت ایشان با من باشد. درود فراوان به وکلا و کارشناسان زبده دادراه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حضانت اطفال تاسن بلوغ است دردختران تانه سال قمری ودرپسران در13سال قمری
باتوجه به سن فرزندتان دختر13ساله ازتحت حضانت خارج است و ازاد است باهرکس که مایل است زندگی کند