مشاوره حقوقی رایگان - غرامت

سلام خسته نباشید من تو دوره آموزشی ک داخل یزد بود احساس درد و خارش در ناحیه نزدیک به باسن کردم چندین بار بهداری رفتم گفتم و بهم کرم دادن ک بمالم ولی درد کم نمیشد بعد از یک ماه تحمل درد و فشار برگشتم مشهد و مشخص شد اونجا بخاطر کثیفی و شرایط بد کیست مویی ایجاد شده و مجبور شدم عمل کنم الانم چند روزی از عملم میگذره و خیلی درد دارم با تیغ قسمت بزرگی از باسنو برش دادن و تو راه رفتن مشکل دارم میتونم غرامت بگیرم؟ اگه آره چقد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بابت حوادث غرامت تعلق می گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بعید است زیرا این م.رد برای تمام آقایان به وجود می آید البته با نظر کمیسیون پزشکی ملاک است