مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای صادر الزام به تمکین

با سلام و خسته نباشید خانمی 35 هستم حدوا 1 سال 9 ماه هست که با همسرم ازداج دائمی نمودم ولی ایشان به دلایلی مرا از منزل بیرون کرده اند و من 7 ماه میباشد که در منزل پدر زندگی میکنم و ایشان به بنده الزام به تمکین نمودند و در دادگاه رسیدگی حضور پیدا نمودم حال رای صادر به نفع ایشان شده است البته ما در همان روز دادگاه نفقه هم داشتیم که شکایت من 2 ساعت بعد از الزام به تمکین ایشان بوده است در دادخواست نفقه بنده ایشان به توضیحات بنده و خود اعتراض و دادگاه را ترک نمودن و حال برای بنده الزام به تمکین داده شده میخواستم اول بدونم با توجه به اینکه بنده شکایتم نسبت به نفقه دیرتر بود اگر باتوجه به تهدیدات ایشان که میگوید برگردی به منزل بی آبروت میکنم <باید بری مهریتو ببخشی بر گردی الزام به تمکین نکنم شکایتم نسبت به نفقه بی فایده است؟
دوما اینکه من به رای صادره بابت تمکین شکایت دارم چگونه میتوانم اعتراض بنویسم؟
اینهم بیان کنم که آقای... در دادگاه میگوید باید بیاید سرزندگیش ولی در بیرون از دادگاه و تلفنی میگوید باید مهریتو ببخشی و برگردی در غیر اینصورت در منزل من جایگاهی نداری برگردی بی آبرویت میکنم.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وقتی رای الزام به تمکین صادرشده دیگر رسیدگی به دعوای نفقه معنی نداردچراکه به زنی که تمکین نکند نفقه تعلق نمیگیرد مگراینکه عذرموجه داشته باشد شما می توانید به رای الزام به تمکین اعتراض کنید ودرلایحه بیان کنید که بعلت خوف ضرر مالی و شرافتی قادربه حضوردرمنزل شوهر نیستید وباید تهدیدات راباشاهد اثبات کنید