مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش آپارتمان بدون سند

باسلام بنده درسال 98پیش فروش واحداپارتمان بصورت خام کردم 90تومن بابت پیش دادن بقیه 50موقع گچکاری. متاسفانه ندادن .چندباربه خودشان وبنگاه گفتم 50موقع تحویل و20تومن موقع عدم خلاف .منتها من موقع تحویل رفتم اظهارنامه فسخ فرستادم بعداز7روز اون جواب دادامدبنگاه بیاپول بدم رفتیم دادگاه دعوای هردومون ردکردمنتها ایشان عدم حضور دفترخانه آورده وقتی که به مانگفته بعدان روز امدبنگاه پول نداشت بایدازدفترخانه شکایت کنم دوربینش بیاره .دوباره ایشان شکایت به تحویل مبیع والزام سندکردن وما اسمی ازسندنبردیم توقولنامه

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

سوال مطرح نشده ؟ چه چیزی مورد سوال است؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.
جهت اخذ پاسخ سوال خود را واضح و کامل مطرح کنید.