مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دخترم

خانمم یک ماهه از خونه رفته و در خانه پدرش سکونت میکند و مهریه رو اجرا گذاشته و درخواست طلاق داده از انجا که من شغل آزاد دارم و پدر خانمم سوع پیشینه دارد و دخترم که یکسال و ده ماه دارد پدر خانمم معتاد هست و بچمو متاسفانه با خود به مواد خریدن میبرد و مواد را در جیب فرزندم میگذارد و خانواده خانمم مادرشان کار میکند و یدونه خواهر داره که 8ساله عقده و درخواست طلاق داده خانم بنده یک دستش کلا خودزنی هست و عصبی ایا میتوانم حضانت دخترم را بگیرم لطفا راهنماییم کنید به چه صورت؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر بودن طفل با مادرتربیت اخلاقی طفل یاصحت جسمانی طفل به خطربیافتد می توانید درخواست سلب حضانت ازمادر ودرخواست حضانت طفل راکنید