مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از اعتماد

سلام دوستان
من به اعتماد از یکی از دوستان که گفت یکی از فامیل هاشون از این قرعه کشی های خانوادگی انجام میده قبول کردم و دوتا هم من نوشتم
و ماهی 2 ملیون به حساب این خانوم واریز کردم
تا الان 12 ملیون برای ایشون پول واریز کردم و الان که من نفر آخر هستم و باید پول من رو بدن چند روز اول امروز فردا کردن دیگه بعدش هم جوابم رو ندادن
میخواستم ببینم میتونم از این خانوم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با شاهد و فیش واریزی ازش شکایت کیفری تحت عنوان کلاهبرداری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه وجه بدهید.
با اینکه تحت شرایطی می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید حقوقی مطالبه وجه و یا کیفری تحت عنوان کلاهبرداری شکایت نمایید